Samenwerking

Samen sta je sterker dan alleen

Samenwerkingen

Heppie Joy gelooft in het feit dat je samen sterker staat dan alleen. Concurreren met andere bedrijven is niet waar Heppie Joy voor gaat. Krachten bundelen en elkaar sterker maken is waar wij in geloven. 

Toen het idee van Heppie Joy geboren werd, was er al direct de wens om samen te werken met bedrijven in de omgeving en te kijken waar bedrijven elkaar kunnen versterken. Sinds de start van Heppie Joy zijn er dan ook al mooie samenwerkingen ontstaan.

Welzijn ouderen Cuijk

Samen met een docententeam verzorgt WOC beweeglessen voor ouderen in de Gemeente Cuijk. Een mooi initiatief om een zo fit mogelijke generatie te krijgen in Gemeente Cuijk. Er worden dan ook verschillende lessen en activiteiten aangeboden om de leefbaarheid onder de senioren te behouden. https://www.swocuijk.nl/

Voetjebal Nederland

Voetjebal Nederland heeft een uniek concept bedacht om kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 5 jaar al op jonge leeftijd bewegingsvormen aan te bieden ter bevordering van de motorische, cognitieve en sociaal emotionele ontwikkeling. Ook leren zij de bal te beheersen met alle delen van hun lichaam. Dit alles gebeurt samen met een van de ouders. De ouders dienen als coach voor het kind wat een leuke band brengt tussen ouder en kind. Heppie Joy brengt Voetjebal nu ook naar Cuijk zodat ook in deze omgeving de kinderen bezig kunnen zijn met bewegingsvormen op een leuke en speelse manier. 

https://cuijk.voetjebal.nl/cuijk 

Gennep Vitaal

Heppie Joy is onderdeel van het docententeam van Gennep Vitaal. Samen met een groep docenten brengen wij zoveel mogelijk senioren in de omgeving Gennep in beweging. Van sportief wandelen tot zitgym wordt er aangeboden bij Gennep Vitaal. www.gennepvitaal.nl


Dichterbij

Voor Dichterbij verzorgt Heppie Joy beweeglessen. De bewoners van Dichterbij locaties worden met muziek in beweging gebracht. We werken samen aan sociale contacten en beweging. Een gegarandeerd uurtje plezier!


Heppie Joy geniet met volle teugen van deze samenwerkingen en maakt zich hard voor een goede leefbaarheid voor alle leeftijden. Wie weet komen er in de toekomst nog meer mooie samenwerkingen op het pad van Heppie Joy!


Keep on Movin' gebarenstem Voetjebal Nederland Welzijn ouderen