Over Heppie Joy

Bewegingsbegeleidster, dansdocente, sportinstructrice, kids instructrice

Sinds december 2018 is Heppie Joy officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Heppie Joy is een brede onderneming en richt zich niet op één activiteit. Door het bieden van een breed aanbod kan er gekeken worden naar welke activiteiten gewenst en noodzakelijk zijn in de omgeving. Hier kan dan op aangesloten worden. 

Visie

Binnen Heppie Joy is het belangrijk dat iedereen zichzelf durft te zijn. Iedereen krijgt de kans te groeien in zijn eigen passie. In een vertrouwde en ontspannen sfeer genieten jong en oud van sociale contacten en beweging. Onbewust brengt Heppie Joy de mensen een stukje educatie in de gekozen sport of activiteit bij. 

Missie

Heppie Joy staat voor een goed gevoel bij iedereen die binnen loopt. Elk individu mag zichzelf zijn en zijn passie uitoefenen. Een senior die graag wil bewegen, beweegt in zijn mogelijkheden zittend of staand. Een kind dat graag wil dansen is welkom in een dansles met een groep leeftijdsgenoten. Heppie Joy moedigt elk individu aan tot beweging en persoonlijke groei en motiveert de mensen om te genieten van wat ze doen en niet alleen maar doelgericht te kijken. 

Informatie Heppie Joy