Achtergrond

De persoon achter Heppie Joy

Welkom op de website van Heppie Joy! 

Mijn naam is Wendy Peters en ik ben in 1995 geboren in Gassel. Sinds juli 2018 ben ik woonachtig in Haps. In december 2018 heb ik na een aantal maanden voorbereiding, Heppie Joy officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. 

Opleiding en werkervaring

Na het afronden van de MAVO op het Merletcollege te Grave, ben ik naar ROC De Leijgraaf te Veghel gegaan om daar te studeren voor pedagogisch medewerkster. Met succes heb ik daar mijn diploma's pedagogisch medewerkster niveau 3 en niveau 4 afgerond. 

Stil zitten is niet mijn ding, ik was dan ook blij om aan het werk te kunnen. In 2015 ben ik gestart als pedagogisch medewerkster bij Kion in Nijmegen. In 2017 ben ik overgestapt naar Kinderopvang XXS in Cuijk. 

Vanaf mijn 16e ben ik dansinstructrice van beide dansgardegroepen van carnavalsvereniging De Ezels in Gassel.

Tijdens mijn werk als pedagogisch medewerkster bleef de wens om meer te doen met sport en spel aan mij knagen. 

In 2018 ben ik opleidingen gaan volgen bij Aalo sportopleidingen in Nieuwegein. Met succes heb ik het diploma mogen behalen voor 'Allround dance instructor' en 'Hiphop instructor'. Na het behalen van mijn diploma's ben ik de voorbereidingen gestart om mijn eigen bedrijf te beginnen. 

Ik vind het belangrijk om je jaarlijks bij te blijven scholen. In januari van 2019 heb ik de specialisatie '50+ fit' weten te behalen bij de Aalo. 

In 2020 heb ik mijn diploma MBVO docent behaald na een één jarige opleiding in Den Haag. Met dit diploma ben ik bevoegd lessen te geven aan ouderen. MBVO staat voor Meer Bewegen voor Ouderen.

In 2021 heb ik mijn diploma Fitness trainer A mogen behalen. De zomervakantie heb ik aangegrepen om twee spoedopleidingen te gaan volgen. Fitness instructeur level 1 en Small group trainer level 2. Deze opleidingen samen maakt dat ik mij Fitness trainer A mag noemen. Ik ben trots op deze extra diploma's waardoor ik mijn leden nog beter kan begeleiden op sport gebied. 

Mijn droom

Vol trots heb ik in december 2018 mijn droom uit laten komen en ben ik eigenaresse van Heppie Joy. 

Ik hoop dat ik veel mensen, jong en oud, sociale contacten mag bieden tijdens een uurtje bewegen. In een ontspannen sfeer mensen in beweging krijgen en ook nog zien dat iedereen daarvan geniet, is mijn grote droom!

In 2019 ben ik franchise ondernemer van Voetjebal Cuijk geworden. Ook dit is een droom die uitkomt. 

Hopelijk tot snel bij Heppie Joy of Voetjebal Cuijk!


De persoon achter Heppie Joy