Nieuws

Volg onze nieuwsberichten

Videoclipopnames Heppie Joy - april 2021

Op zondag 11 april stonden de videoclipopnames van de dansgroepen van Heppie Joy gepland. Na het uitstellen van januari naar april stond ons gelukkig niets meer in de weg. Van Elst containerverhuur https://v-elst.nl/ stelde de loods ter beschikking en Marco van den Broek multimedia https://www.marcofotografie.nl/ wist alle dansers mooi op beeld te zetten. Wij danken hen voor alle medewerking aan deze dag!
Genieten jullie mee van de beelden?

Pietenbezoeken 2020 

Ook dit jaar ontvingen we hoog bezoek van zwarte piet in onze kinderlessen. www.decemberbezoekjes.nl hartelijk dank!

Impressie van de lessen Heppie Joy - Voetjebal Cuijk - 2020

Door het coronavirus konden de lessen een aantal maanden niet doorgaan. Via online lessen is er aan leden de mogelijkheid geboden thuis te kunnen sporten. 

Deze lessen geven nu een impressie van hoe een les er bij Heppie Joy - Voetjebal Cuijk uit ziet. 

Per les vindt u onderstaand een filmpje:

- Voetbal training Jo7

-Kidsdans

- Linedance

- Beweeg Fit


Pronkzittingentour Dancing Queens - 2020

In januari en februari van 2020 stonden er verschillende pronkzittingen in Grave, Escharen, Velp en Gassel gepland. 
Heppie Joy werd gevraagd om voor de Dancing Queens een mooi stuk in elkaar te zetten met dans.
De repetities waren al feest maar de filmpjes zijn alles zeggende. 
Kijk je mee?

Jeugdpronkzitting, kakelspektakel Haps - 1/2020

Op vrijdag 31 januari danste de dansgroep uit Haps de sterren van de hemel tijdens de jeugdpronkzitting. Met het nummer Candyman stonden ze te stralen en te shinen.
Een hele trotse juf in de zaal! We hebben hard getraind en dat was zeker te zien op het podium!
Genieten jullie mee van de beelden?

Pronkzittingen CV De Ezels Gassel - 1/2020

In januari vonden de pronkzittingen van carnavalsvereniging De Ezels weer plaats. Beide dansgardegroepen hadden weer hard getraind voor de showdans en de gardedansen.
Eindelijk mochten we onze showdans aan publiek laten zien!
Zaterdag hadden we nog een klein grapje voor de raad van elf verwerkt in de showdans. De lach op hen gezicht is vermakelijk!
Dit weekend werd er ook afscheid genomen van Wendy als dansgarde. Met cadeaus en bedankjes voor het trainen en al de jaren dansen bij CV De Ezels hangt zij haar dansgardeschoenen in de wilgen.
Genieten jullie mee van onderstaande filmpjes en foto's?

Krantenartikel Maasdriehoek en kliknieuws - 1/2020

In januari van 2020 werd Heppie Joy geïnterviewd door de krant. Wat is Heppie Joy, wat wordt er gedaan en waarom. Een mooi artikel waar we dan ook zeker trots op zijn! De foto is gemaakt bij Voetjebal Cuijk. 

'HAPS | Bewegen, het lijkt de gewoonste zaak van de wereld. Toch zouden er veel mensen aangezet moeten worden uit de stoel te komen. Met Heppie Joy en Voetjebal brengt de Hapse Wendy Peters wekelijks talloze mensen in beweging. "Bewegen is goed voor je lichamelijke en mentale conditie", zegt Wendy.

Thuis in Haps vervolgt ze: "Iedereen heeft plezier van bewegen. Mensen van nul tot honderd kunnen het. Het brengt mensen samen."
Bijna dagelijks brengt zij mensen samen. Haar werkgebied strekt zich uit van Velp tot Gennep en van Haps tot het Gelderse Groesbeek. De mogelijkheden zijn legio. "Ik werk in groepjes in diverse dorpen en wijken. De doelgroep is erg divers. Ik heb beweeguurtjes voor senioren maar ook verzorg ik als franchisenemer van Voetjebal Nederland lessen voor peuter en ouder. Mensen vinden een uurtje samen spelen met hun (klein)kind waardevol en kiezen voor ouder- en peutergym."
Naast bewegen voor ouderen en peuter- oudergym verzorgt Wendy Peters onder meer danslessen, Beweeg Fit en baby- en kindergebaren. "Ik vind het belangrijk dat je communiceert met de kleintjes die nog niet kunnen praten. Met een klein gebaar kunnen ze je al veel duidelijk maken, maar het is wel belangrijk dat je elkaar begrijpt. Baby- en kindergebaren maken dat mogelijk", zegt de veelzijdige Hapse, die oorspronkelijk in de kinderopvang werkte. "Dat was leuk, maar met Heppie Joy heb ik meer afwisseling. Ik krijg er zelf ook energie van."
Meer informatie: Heppie Joy, Wendy Peters (06-55586497). Of kijk op www.heppiejoy.nl en Cuijk.voetjebal.nl.'


Optreden proms St Tunnis. 100 jaar Cecilia - 11/2019

In november 2019 stond Heppie Joy met 2 dansers op het podium bij de proms in St Tunnis. De muziekvereniging bestond 100 jaar en dit werd gevierd met een mooi concert met muziek, zang en dans van Heppie Joy. Jayra uit Haps danst beide choreografieën mee. Geniet je mee van de beelden?


Dansworkshop Dames van de Raad te Gennep - 10/2019

Na een leuke vrijgezellen workshop werd Heppie Joy direct gevraagd om een workshop te geven voor de Dames van de Raad in Gennep. In oktober vond deze workshop plaats. Het werd een gezellige avond met veel lachende dames! Genieten jullie mee van het filmpje?


Dansworkshop rommelmarkt Schuttersgilde St. Jan te Gassel - 07/2019 

Tijdens de rommelmarkt van de Schuttersgilde in Gassel https://www.gildegassel.nl/ mocht Heppie Joy een dansworkshop verzorgen voor de aanwezige kinderen. Wat leerde ze de choreografie snel aan! Het was een feestje om met alle kinderen te dansen!

Demonstratie Voetjebal Cuijk - 05/2019

Heppie Joy heeft met Voetjebal Cuijk een mooie samenwerking gevonden met JVC Cuijk. https://www.jvccuijk.nl 

De eerste demonstratie en kennismaking met Voetjebal werd dan ook gehouden op de voetbalvelden van JVC Cuijk. Het was heerlijk om alle blijde gezichten te zien onder een stralend zonnetje!Dansworkshop vrijgezellenfeest - 04/2019

Heppie Joy verzorgt ook dansworkshops voor verschillende gelegenheden. Deze keer kreeg Heppie Joy enthousiaste dames tijdens een vrijgezellenfeest aan het dansen. Het was een feestje!


Dansfestival van de Moeslanden in Schaijk - 02/2019

Tijdens het dansfestival van de Moeslanden dansten de dansgardegroepen van CV De Ezels uit Gassel de showdans nog een keer. We eindigde op een mooie 3e plaats! Wij zijn super trots op alle dames!

Pronkzitting CV De Ezels in Gassel - 01/2019

De eerste optredens met de gardedansen zijn al achter de rug. Tijdens de pronkzitting zullen we voor de eerste keer de showdans van de dansgardegroepen uit Gassel ten tonelen brengen. Er is hard voor gewerkt, dus geniet gezellig mee van ons feestje!

Nieuwjaarsconcert muziekvereniging Amicitia in Langenboom - 01/2019

Na een tijd van trainen en repeteren mocht Heppie Joy samen met Ruby, Nina, Jonna en Britt haar danskunsten vertonen tijdens het nieuwjaarsconcert van https://amicitia-langenboom.nl/.

Heppie Joy is trots op hoe we hebben gedanst en we hebben genoten van een fijne samenwerking met Amicitia! Geniet je mee van het beeldmateriaal van deze prachtige avond?