Nieuws

Volg onze nieuwsberichten

Heppie Joy 5 jaar!

Op zaterdag 13 april werd ons 5 jarig bestaan gevierd. Met prachtig weer, een springkussen, bingo en 's avonds een bingoquiz was een dag om nooit meer te vergeten!

Op naar de volgende 5 jaar!


Zondag 11 juni was de eerste Open Dag van de Hapse sportaanbieders. Het was prachtig weer, zelfs zo prachtig dat we aan het einde moesten besluiten om het programma wat in te korten en de sproeiers op het veld aan te zetten voor wat verkoeling.

Er werd gestart met een openingswoordje en een warming-up. Daarna was iedereen klaar om op allerlei manieren in beweging te komen. En ondanks de warmte ging iedereen fanatiek aan de slag om bij iedere sportaanbieder de leuke gadgets te verzamelen.

De dag werd afgesloten met een Ren je rot spel waarbij uiteindelijk Lisa Jans als winnaar overbleef!

Heb je op de Hapse sportdag meegedaan bij een sportaanbieder waar je meer van wilt weten? Kijk dan op de website van de betreffende vereniging.

Namens de organiserende sportaanbieders:

Haju (www.haju-haps.nl), Hapse Boys (www.hapseboys.nl), HaVoC (www.vc-havoc.com), Het Helende Huis (hethelendehuis.nl), Heppie Joy (www.heppiejoy.nl of cuijk.voetjebal.nl), TV De Zoetsmeer (www.tvdezoetsmeer.nl), De Zelfkanthennekes (www.zelfkanthennekes.nl)


1 april. Het is geen grap maar ons nieuwe lid van de maand stelt zich graag aan jullie voor : Hoi, ik ben Fleur en ik ben 10 jaar. Ik dans bij Kids dans 8+ in Haps. En ik vind het oefenen van de dans die we dan hebben het leukste. Ik hou heel veel van frietjes eten na dansles en Ik wil nog heel lang blijven dansen. Groetjes van Fleur.Fleur is dit seizoen enorm gegroeid in haar dans. Ze is de oplettende dame in de les. Als juf Wendy iets vergeet dan helpt Fleur altijd herinneren. Fleur zingt graag mee met de liedjes en houdt van grapjes tijdens de les. Over dieren raakt ze in de vertelkring nooit uitgepraat. Geniet van jouw maand Fleur! 

Daar gaat ons lid van de maand vol trots aan de hand van mama met de beker in de hand naar huis. 😍🥰
Hij stelt zich graag aan jullie voor :
Kun je jezelf kort voorstellen?Hallo ik ben Nijs en ik ben 2,5 jaar. Ik woon samen met papa en mama en twee konijnen.
Welke les volg je bij Heppie Joy?Peutergym in Haps
Wat vind je het leukste tijdens de les?De pittenzakjes gooien en opruimen, met de ballen spelen en klimmen.
Met wie ga je graag sporten?Mama
Wat is je lievelingsgerecht?Frietjes en rode kool
Wil je nog iets kwijt?Ik vind het gymmen heel leuk! Als mama zegt dat we gaan dan juich ik en sprint ik naar de auto.

Nijs kan al heel goed klimmen. Hij daagt zichzelf graag uit door met een bal onder de arm het parcours te volgen terwijl het zonder bal ook is toegestaan 🤣Mikken, balspelletjes, klimmen. Nijs kan het allemaal! Een echte peutergymmer dus! Ga zo door Nijs!

Een nieuwe maand dus wij stellen graag weer een nieuw lid van de maand voor aan jullie! 🥰🥳

Kun je jezelf voorstellen: Ik ben Emma, woon samen met papa en mama, broer Aaron en mijn poes Pip. Ik ben 5 jaar.

Welke les volg je bij Heppie Joy: Vrijdag na school ga ik direct door naar dansles en volg de les kidsdans 3 tot 6 jaar.

Wat vind je het leukste tijdens de les: Het leukste vind ik de dans die we oefenen op het liedje Automatisch van Flemming ❗️spoiler alert❗️🤣

Met wie ga je graag sporten: Alle kindjes in mijn groepje vind ik heel leuk. Met iedereen in mijn groepje dus.

Wat is je lievelingsgerecht: Frietjes

Wil je nog iets kwijt: Ik vind dansen heel leuk en wil later danseres of juffrouw worden.

Emma is een echte danseres, een podiumbeest. Ze is altijd 100% haarzelf tijdens de les en dat is heerlijk om te zien. Tijdens memory zit ze graag bij juf Wendy op schoot en het liefste heeft ze dan dat juf haar schouders nog masseert. 
Emma danst vol overgave en kent de dansen goed. Ga zo door Emma!

 

Hoera! Een nieuwe maand met een nieuw lid van de maand.
We stellen ons lid van de maand graag voor middels een aantal vragen:
Kun je jezelf kort voorstellen?

Hallo ik ben Noor,Ik ben 7 jaar en woon samen met papa, mama, mijn zusje en onze hond Gijs. Ik zit in groep 4 op de Akkerwinde.

Welke les volg je bij Heppie Joy?

Ik dans op vrijdag in Haps bij Wendy bij de 6+ groep.

Wat vind je het leukste tijdens de les?

Heel leuk vind ik de spelletjes en de dans oefenen voor de show.

Met wie ga je graag sporten?

Ik ga samen met Jasmijn en Liz naar dansen toe.

Wat is je lievelingsgerecht?

Ik lust heel erg graag frietjes, pizza en zalm.

Groetjes Noor


Noor is een echt lid van de maand. Ze is altijd vrolijk en energiek. Ik voel haar ogen altijd in mijn rug wanneer ik iets uitleg. Ze is leergierig en pikt dansen snel op.

Voetjeballer van de maand - november

Een nieuwe maand dus ook een nieuwe Voetjeballer van de maand!

Hij stelt zich graag aan jullie voor:

Naam en leeftijd: Noah is 4 jaar

Moeilijkste oefening: niks 

Favoriete oefening: achter de bal rennen

Met wie ga je graag sporten: papa

Lievelingseten: rijst met witte bolletjes zoals Noah het noemt wat rijst met witte bonen in tomatensaus is.

Heel goed Noah, vol zelfvertrouwen de les in gaan, niets is moeilijk.

Noah is een echte Voetjeballer van de maand. Noah en de bal zijn 1. In de kring zitten doet hij het liefste met de bal. Hij vliegt door de zaal met de bal en weet een oefening op zijn eigen manier uit te voeren. Goed bezig Noah! 

Voetjeballer van de maand - oktober

Een nieuwe maand dus ook een nieuwe Voetjeballer van de maand!
Hij stelt zich graag aan jullie voor:
Wie ben je en hoeveel jaar ben je?
Ik ben Loek en ik ben 3,5 jaar.
Welke oefening vind je het moeilijkste?
Ik vind snel dribbelen nog lastig.
Welke oefening is je favoriet?
Ik vind het ingooien met de pittenzakjes het leukst.
Met wie ga je graag sporten?
Met Papa en soms met mama.
Wat is je lievelingseten?
Courgettesoep van oma met pitjes
Wil je nog iets kwijt?
Ik hoop dat ik later een goede voetballer word voor Hapse Boys

Dankjewel Loek! Je hebt de beker dubbel en dwars verdiend. Loek let altijd goed op tijdens de les. Hij is sinds dit seizoen bij ons en durft steeds meer van zichzelf te laten zien! Met de voet tappen op de bal lukt al zonder ring. Dat is super knap! Je gooit al goed in vanuit je nek. En dat snelle dribbelen komt vanzelf Loek!Laat de beker maar aan iedereen zien! 

Lid van de maand - oktober
Een nieuwe maand dus ook een nieuw lid van de maand! 🥳🥳

Ze stelt zich graag aan jullie voor:

Wat vind je het leukste in de les?

Dansen natuurlijk.

Met wie sport je het liefst? Rosalie

Welke les volg je?

Modern, kidsdans.

Wat is je lieveling's eten? Wraps

Wil je nog iets kwijt?

Ik vind het altijd leuk.

Deze dame is een echt lid van de maand! Ze oefent thuis de danspassen en heeft in een korte tijd heel veel geleerd.

Alles wat juf Wendy zegt, weet ze om te zetten in groei.

Hardwerkende leden zijn een feestje om in de les te hebben! 🥳💃🍀🎉


Voetjeballer van de maand - september

Een nieuwe maand is ook een nieuwe voetjeballer van de maand!
Onze Voetjeballer van de maand september stelt zich graag voor middels een aantal vragen:
Wie ben je en hoeveel jaar ben je?
Ik ben Javi en ik ben 4 jaar
Welke oefening vind je het moeilijkste?

Uhm dribbelen, want als ik met mijn rechtse voet doe dan gaat ie steeds weer wegrollen.
(Die ballen toch ook! Misschien toch maar de vierkante ballen proberen)
Welke oefening is je favoriet?
Uhm voetballen, want dat kan ik zo goed en zelfs heel hoog schieten!
Met wie ga je graag sporten?
Met mama en papa
Wat is je lievelingseten?
Uhm, pasta, frikandellen en pizza!
Wil je nog iets kwijt?
Ik vind het altijd heel leuk om lekker grapjes te maken met Wendy, dan moeten we altijd heel hard lachen!
Javi is een echte Voetjeballer van de maand. Hij zit al in wereld 3 dus heeft hij al 2 Voetjebalwerelden succesvol afgerond. Javi is een echte linksbenige vanaf dag 1. Rechts is dan ook een echte chocoladevoet.
Hij kan de bal heel hoog schieten. Een pion omschieten is soms lastig omdat Javi de bal over de pion heen schiet. Hij is te goed voor deze oefening. Super knap!
En die grapjes, die houden we erin want die vindt Wendy ook erg leuk!
Blijf zo goed opletten zoals de afgelopen tijd en super hard werken want wat ben je al gegroeid Javi!  

Lid van de maand - september 2022

Jaja, een nieuwe maand is ook een nieuw lid van de maand. Ze stelt zich graag aan jullie voor: 

Ik ben Loïs en ik ben 3 jaar oud. Als ik sochtends hoor dat we gaan gymmen ben ik helemaal blij. Ik kan al koprollen en door het gymrek klimmen. Maar het liedje "voetje voetje" vind ik het leukste dat we elke les doen. Ik vind het het leukste om met Wendy te gymmen. Alle kindjes bij mijn gymgroep zijn zo gezellig! Het liefste eet ik pannenkoeken.Loïs is een echt lid van de maand. Ze kan koprollen, klimt zonder angst overal op, kent de warming up uit haar hoofd en komt altijd met een grote lach op haar gezicht binnen. Laat de beker maar aan iedereen zien! Peutergym Haps is de groep van de maand!


Seizoensafsluiting Heppie Joy - Voetjebal Cuijk - zondag 10 juli 2022

Afgelopen zondag was het dan eindelijk zover! Alle disciplines binnen Heppie Joy - Voetjebal Cuijk werden ten tonelen gebracht. Het was een super gave dag!

Kijk gerust mee met de beelden :

Optreden tuinfeest Haps - juni 2022

Op zondag 26 juni mochten de dansgroepen van Haps optreden tijdens het tuinfeest.
Het was een fijne generale voor onze show op 10 juli. Even oefenen met dansen op een podium en voor publiek. 
De kinderen genoten volop, dan geniet Juf Wendy ook! De kers op de taart was de 3e prijs!
Goed gedaan dansers!

Seizoensafsluiting Heppie Joy - Voetjebal Cuijk 2022

Nog een paar weken en dan is het zover. Op zondag 10 juli gaan we dan eindelijk knallen. Een leuke, gevarieerde show met aansluitend feest en kindervermaak. 

De dansgroepen hebben maanden getraind voor deze dag, de Voetjeballers en Peutergymmers hebben wekelijks getraind op hun skills en ontvangen hiervoor een diploma deze dag. Alle sporters ontvangen een bedankje voor hun wekelijkse inzet en harde werk. De JVC Jo7, Jo8-1 en Jo8-2 ontvangen een bedankje voor het super leuke, sportieve seizoen. Deze middag wordt dus gegarandeerd een feest!

Wil jij erbij zijn? Bestel dan je kaartje à € 3,50 via 0655586497

Voetjeballer van de maand juni 2022

Voetjeballer van de maand!

De Voetjeballer van de maand juni 2022 stelt zich graag aan jullie voor:

Ik ben Luuk en ik ben 4 jaar oud. Ik vind de schaar het moeilijkst. Ik vind lopen als een beer het leukst. Ik sport het liefst met mama. Pannenkoeken zijn mijn lievelings eten. 

Wat ik nog kwijt wil: ik heb heel veel spelletjes en een war speelgoed aan andere kinderen gegeven. Doeidoei 

Luuk is een echte Voetjeballer van de maand. Trainster Wendy vergeet nog wel eens welke dieren er in de warming up voorkomen of haalt de cooling down, warming up en kleuren door elkaar. Gelukkig is Luuk er dan die Wendy kan helpen zodat het goed komt. Luuk werkt heel hard tijdens de les en kan soms balen als iets niet lukt maar eigenlijk lukt alles al want hij is super goed! Laat de beker maar aan iedereen zien Luuk!  

Lid van de maand juni 2022

Lid van de maand juni.

Wat was ze trots deze dame. Ons lid van de maand juni stelt haarzelf graag aan jullie voor:

Ik ben Romy, ik ben 13 juni jarig en wordt dan alweer 5 jaar. Ik woon samen met papa, mama en mijn zusje Fay. Ik volg sinds 2 jaar de les kidsdans Haps 3+ en vind het echt super leuk om bij Wendy te dansen. Ons groepje wordt langzaamaan groter wat super gezellig is en ik ga dan ook elke vrijdagmiddag met veel plezier dansen! Het leukste vind ik om nieuwe dingen van Wendy te leren. Inmiddels ken ik steeds meer danspasjes uit mijn hoofd en geef ik bijna dagelijks een voorstelling voor papa en mama. Ik ben dan ook erg trots dat ik deze maand lid van de maand ben en de wisselbeker nu even in mijn bezit is. 

Naast dansen vind ik het leuk om te zwemmen, te helpen met koken en naar de Efteling te gaan.Mijn lievelingseten is spaghetti en preistamppot.

Veel liefs Romy

Romy verteld altijd graag over de Efteling tijdens de les. Volgens mij zou ze daar wel willen wonen! Ze kent alle dansen uit haar hoofd en heeft altijd super veel zin om te kunnen dansen. Romy is ook een goede kapster want tijdens de kring checkt ze vaak of de haren van juf Wendy goed zitten en zo niet, dan wordt er een staartje gemaakt. 

Heppie Joy seizoensafsluiting 2022

Zou het dan dit jaar toch echt mogen gebeuren? De eerste show / seizoensafsluiting van Heppie Joy?!

Op zondag 10 juli 2022 gaan we er een feestje van maken.

Dansoptredens, diploma uitreiking, springkussen, muziek, feest. 

Wil jij erbij zijn? Bestel dan je kaartje à € 3,50 via 0655586497.

Voetjeballer van de maand - mei 2022

Hij stelt zich graag aan jullie voor!:
Kun je jezelf kort voorstellen?
Ik ben Sevinn, ik ben bijna 4 jaar. En ik voetbal al 1,5 jaar. Ik speel heel graag buiten. In speeltuintjes, op de trampoline of natuurlijk voetballen. Ik ben fan van Ajax en spiderman is mijn held.
Welke oefening vind je het moeilijkste?
Ik vind niks moeilijk. Maar de oefening dat je met de voet over de bal moet bewegen, van buiten naar binnen en moet tikken naar je andere voet, is wel lastig.
Wat vind je het leukste tijdens de les?
Partijtje voetballen met de andere kinderen.
Met wie ga je graag sporten?
Met papa!!
Wat is je lievelingsgerecht?
Pizza of frietjes of spaghetti.
Wil je nog iets kwijt?
Ik heb altijd heel veel zin om te gaan voetjeballen. Ik vraag heel vaak wanneer ik naar voetjebal mag en of het al zaterdag is. En ik vind het heel leuk als Wendy muziek op zet tijdens de oefeningen want dan kan ik ook een beetje dansen.

Zoals je leest kan Sevinn vanalles. Voetjeballen maar ook dansen. Wij vinden hem een echte alleskunner!
Sevinn let altijd goed op tijdens de les en neemt de informatie als een spons op. In 1,5 jaar tijd is hij super veel gegroeid en echt goed geworden! 

Lid van de maand - mei 2022

Jaja, we hebben weer een lid van de maand en ze stelt zich graag aan jullie voor:
'Ik ben Yazlinn, 3 jaar oud en woon in Haps samen met mama, papa en mijn broers Drizz en Tjazz. Ik volg de les peutergym en ik vind schommelen met de touwen of pakkertje doen het leukste, ik sport graag met mijn mama. Mijn lievelingsgerecht is de heerlijke groentetaart van papa.Ik vind het heel leuk om lid van de maand te mogen zijn en ben heel blij met de beker, alleen wil ik hem eigenlijk houden liefs Yazlinn'

Yazlinn is een echt lid van de maand. Ze kan super hard rennen en ze klimt op het klimrek helemaal naar boven. Super knap!! Geniet van de beker Yazlinn, over een paar weken moet hij helaas wel weer terug.

Voetjeballer van de maand - april 2022

Een nieuwe maand betekend ook een nieuwe Voetjeballer van de maand!
De Voetjeballer van de maand april 2022 stelt zich graag aan jullie voor:
Ik ben Luca, ik ben 4 jaar.
Welke oefening vind je moeilijk?
Tikkie takkie vind ik wel moeilijk.
Wat vind je het leukste tijdens de les?
Voetballen vind ik het allerleukste.
Met wie ga je graag sporten?Met juf Wendy, de andere kindjes en met papa en mama.
Wat is je lievelingsgerecht?
Mijn lievelingsgerecht is pannenkoeken.
Maar pasta is nog lekkerder.
Wil je nog iets kwijt?
Ik vind voetjebal heel erg leuk en ik ben blij dat ik de beker krijg!
Met Luca in de zaal vliegen de ballen je om de oren. Hij heeft een heel hard schot. Trainster Wendy denkt dat als Luca keeper wordt, hij de bal zo bij de tegenstander in het doel schiet vanuit zijn eigen doel.
Luca is een echte Voetjeballer want niets is leuker dan voetballen. Jij komt er wel! 
 

Lid van de maand - april 2022

Een nieuwe maand betekend een nieuw lid van de maand.
Ons lid van de maand april stelt zich graag aan jullie voor:
Hoi! Ik ben Noor. Ik ben 2,5 jaar en samen met mama ga ik naar de peutergym.
Ik hou van dansen, buitenspelen en Paw Patrol! 
Mijn lievelingseten is pasta. Bij de peutergym spring ik het allerliefst op de trampoline. Ik vind het leuk om met alle kindjes te spelen en aan het einde van de les krijgt Wendy een dikke knuffel van mij! 
Ik vind het super leuk om naar de peutergym te gaan!
Liefs Noor

Noor is een echte spring in het veld. Extra leuk vinden wij het als broertjes / zusjes van oud leden komen sporten bij Heppie Joy. Zo ook bij Noor. Ze kent geen angst en klimt overal zelf op. Super knap! De koprol van een schuine mat gaat ook al heel goed. En dan vergeten we het duimpje na de koprol niet.

Voetjeballer van de maand - maart 2022

Onze Voetjeballer van de maand maart 2022 ! 

Ze stelt zich graag aan jullie voor:

Kun je jezelf kort voorstellen? Ik ben Flore en ik ben 4 jaar oud. 

Welke oefening vind je het moeilijkste? De Ballon hooghouden vind ik nog moeilijk, maar dat vind ik wel heel leuk. 

Wat vind je het leukste tijdens de les? Meneer de wind

Met wie ga je graag sporten? Met mijn mama

Wat is je lievelingsgerecht? Spinazie met vissticks

Wil je nog iets kwijt? Ik houd erg van puzzelen, het liefst moeilijke puzzels

Flore is een alleskunner. Van peutergym tot Voetjebal. Ze werkt hard tijdens de les. De trainster legt vaak paarse spulletjes klaar want die kiest Flore regelmatig  


Lid van de maand - maart 2022

Het eerste lid van de maand is bekend.
Ons lid van de maand maart 2022 stelt zich graag aan jullie voor:

'Ik ben Isa, 9 jaar en zit in groep 6. Ik hou van honden en poezen. Ik zit op dansles bij Wendy op vrijdagmiddag. Ik vind het leukste om samen op het ritme te kunnen dansen. Graag sport ik met iedereen van de dansles. Het allerliefste eet ik stamppot met rookworst en spekjes. Groetjes Isa.

'Isa is onze alles kunner binnen de dansgroep 6+. Zingen, dansen, playbacken, acteren. Vraag het haar en ze kan het! Wat voelde je je vereerd om de wisselbeker in ontvangst te nemen. En wat was het leuk om een geheimpje te hebben de afgelopen dagen want jij wist het al. Leuk om te zien!  


HEPPIE JOY 3 JAAR 🥳🎉🍀

Woensdag 28 november 2018

Ik weet het nog als de dag van gisteren. Samen met mama even op familiebezoek en daarna op weg naar de KVK. Wat een bijzondere dag. Halverwege de middag was Heppie Joy een feit. Mijn droom kon gaan beginnen!

Ontslag nemen om vervolgens alle pijlen op mijn 'kindje' te kunnen richten. Mijn ouders reactie weet ik nog goed. De bezorgdheid, de onzekerheid. Maar nu zoveel trots!
Die trots deel ik met hen. 3 jaar ondernemer waarvan 1,5 jaar corona. Maar hé! Heppie Joy staat nog. Dat maken al mijn leden en verenigingen waarvoor ik mag werken mogelijk!
Ik heb al heel wat ondernemersfouten mogen maken, creatief mogen zijn en bijscholingen gevolgd. Een goed administratiekantoor achter me, energie van alle sporters, een leuk gastoudergezin. Dat maakt Heppie Joy levendig, energiek, professioneel en creatief.
Hopelijk kunnen we 10 juli 2022 eindelijk een show geven en feest vieren! Want Heppie Joy mag gevierd worden! 🎉🎊

Pietenbezoeken 2021

Ook dit jaar ontvingen we hoog bezoek van zwarte piet in onze kinderlessen. www.decemberbezoekjes.nl hartelijk dank! Het was weer een feestje! 


Videoclipopnames Heppie Joy - april 2021

Op zondag 11 april stonden de videoclipopnames van de dansgroepen van Heppie Joy gepland. Na het uitstellen van januari naar april stond ons gelukkig niets meer in de weg. Van Elst containerverhuur https://v-elst.nl/ stelde de loods ter beschikking en Marco van den Broek multimedia https://www.marcofotografie.nl/ wist alle dansers mooi op beeld te zetten. Wij danken hen voor alle medewerking aan deze dag!
Genieten jullie mee van de beelden?

Pietenbezoeken 2020 

Ook dit jaar ontvingen we hoog bezoek van zwarte piet in onze kinderlessen. www.decemberbezoekjes.nl hartelijk dank!

Impressie van de lessen Heppie Joy - Voetjebal Cuijk - 2020

Door het coronavirus konden de lessen een aantal maanden niet doorgaan. Via online lessen is er aan leden de mogelijkheid geboden thuis te kunnen sporten. 

Deze lessen geven nu een impressie van hoe een les er bij Heppie Joy - Voetjebal Cuijk uit ziet. 

Per les vindt u onderstaand een filmpje:

- Voetbal training Jo7

-Kidsdans

- Linedance

- Beweeg Fit


Pronkzittingentour Dancing Queens - 2020

In januari en februari van 2020 stonden er verschillende pronkzittingen in Grave, Escharen, Velp en Gassel gepland. 
Heppie Joy werd gevraagd om voor de Dancing Queens een mooi stuk in elkaar te zetten met dans.
De repetities waren al feest maar de filmpjes zijn alles zeggende. 
Kijk je mee?

Jeugdpronkzitting, kakelspektakel Haps - 1/2020

Op vrijdag 31 januari danste de dansgroep uit Haps de sterren van de hemel tijdens de jeugdpronkzitting. Met het nummer Candyman stonden ze te stralen en te shinen.
Een hele trotse juf in de zaal! We hebben hard getraind en dat was zeker te zien op het podium!
Genieten jullie mee van de beelden?

Pronkzittingen CV De Ezels Gassel - 1/2020

In januari vonden de pronkzittingen van carnavalsvereniging De Ezels weer plaats. Beide dansgardegroepen hadden weer hard getraind voor de showdans en de gardedansen.
Eindelijk mochten we onze showdans aan publiek laten zien!
Zaterdag hadden we nog een klein grapje voor de raad van elf verwerkt in de showdans. De lach op hen gezicht is vermakelijk!
Dit weekend werd er ook afscheid genomen van Wendy als dansgarde. Met cadeaus en bedankjes voor het trainen en al de jaren dansen bij CV De Ezels hangt zij haar dansgardeschoenen in de wilgen.
Genieten jullie mee van onderstaande filmpjes en foto's?

Krantenartikel Maasdriehoek en kliknieuws - 1/2020

In januari van 2020 werd Heppie Joy geïnterviewd door de krant. Wat is Heppie Joy, wat wordt er gedaan en waarom. Een mooi artikel waar we dan ook zeker trots op zijn! De foto is gemaakt bij Voetjebal Cuijk. 

'HAPS | Bewegen, het lijkt de gewoonste zaak van de wereld. Toch zouden er veel mensen aangezet moeten worden uit de stoel te komen. Met Heppie Joy en Voetjebal brengt de Hapse Wendy Peters wekelijks talloze mensen in beweging. "Bewegen is goed voor je lichamelijke en mentale conditie", zegt Wendy.

Thuis in Haps vervolgt ze: "Iedereen heeft plezier van bewegen. Mensen van nul tot honderd kunnen het. Het brengt mensen samen."
Bijna dagelijks brengt zij mensen samen. Haar werkgebied strekt zich uit van Velp tot Gennep en van Haps tot het Gelderse Groesbeek. De mogelijkheden zijn legio. "Ik werk in groepjes in diverse dorpen en wijken. De doelgroep is erg divers. Ik heb beweeguurtjes voor senioren maar ook verzorg ik als franchisenemer van Voetjebal Nederland lessen voor peuter en ouder. Mensen vinden een uurtje samen spelen met hun (klein)kind waardevol en kiezen voor ouder- en peutergym."
Naast bewegen voor ouderen en peuter- oudergym verzorgt Wendy Peters onder meer danslessen, Beweeg Fit en baby- en kindergebaren. "Ik vind het belangrijk dat je communiceert met de kleintjes die nog niet kunnen praten. Met een klein gebaar kunnen ze je al veel duidelijk maken, maar het is wel belangrijk dat je elkaar begrijpt. Baby- en kindergebaren maken dat mogelijk", zegt de veelzijdige Hapse, die oorspronkelijk in de kinderopvang werkte. "Dat was leuk, maar met Heppie Joy heb ik meer afwisseling. Ik krijg er zelf ook energie van."
Meer informatie: Heppie Joy, Wendy Peters (06-55586497). Of kijk op www.heppiejoy.nl en Cuijk.voetjebal.nl.'


Optreden proms St Tunnis. 100 jaar Cecilia - 11/2019

In november 2019 stond Heppie Joy met 2 dansers op het podium bij de proms in St Tunnis. De muziekvereniging bestond 100 jaar en dit werd gevierd met een mooi concert met muziek, zang en dans van Heppie Joy. Jayra uit Haps danst beide choreografieën mee. Geniet je mee van de beelden?


Dansworkshop Dames van de Raad te Gennep - 10/2019

Na een leuke vrijgezellen workshop werd Heppie Joy direct gevraagd om een workshop te geven voor de Dames van de Raad in Gennep. In oktober vond deze workshop plaats. Het werd een gezellige avond met veel lachende dames! Genieten jullie mee van het filmpje?


Dansworkshop rommelmarkt Schuttersgilde St. Jan te Gassel - 07/2019 

Tijdens de rommelmarkt van de Schuttersgilde in Gassel https://www.gildegassel.nl/ mocht Heppie Joy een dansworkshop verzorgen voor de aanwezige kinderen. Wat leerde ze de choreografie snel aan! Het was een feestje om met alle kinderen te dansen!

Demonstratie Voetjebal Cuijk - 05/2019

Heppie Joy heeft met Voetjebal Cuijk een mooie samenwerking gevonden met JVC Cuijk. https://www.jvccuijk.nl 

De eerste demonstratie en kennismaking met Voetjebal werd dan ook gehouden op de voetbalvelden van JVC Cuijk. Het was heerlijk om alle blijde gezichten te zien onder een stralend zonnetje!Dansworkshop vrijgezellenfeest - 04/2019

Heppie Joy verzorgt ook dansworkshops voor verschillende gelegenheden. Deze keer kreeg Heppie Joy enthousiaste dames tijdens een vrijgezellenfeest aan het dansen. Het was een feestje!


Dansfestival van de Moeslanden in Schaijk - 02/2019

Tijdens het dansfestival van de Moeslanden dansten de dansgardegroepen van CV De Ezels uit Gassel de showdans nog een keer. We eindigde op een mooie 3e plaats! Wij zijn super trots op alle dames!

Pronkzitting CV De Ezels in Gassel - 01/2019

De eerste optredens met de gardedansen zijn al achter de rug. Tijdens de pronkzitting zullen we voor de eerste keer de showdans van de dansgardegroepen uit Gassel ten tonelen brengen. Er is hard voor gewerkt, dus geniet gezellig mee van ons feestje!

Nieuwjaarsconcert muziekvereniging Amicitia in Langenboom - 01/2019

Na een tijd van trainen en repeteren mocht Heppie Joy samen met Ruby, Nina, Jonna en Britt haar danskunsten vertonen tijdens het nieuwjaarsconcert van https://amicitia-langenboom.nl/.

Heppie Joy is trots op hoe we hebben gedanst en we hebben genoten van een fijne samenwerking met Amicitia! Geniet je mee van het beeldmateriaal van deze prachtige avond?