Erkend leerbedrijf

Stage lopen bij Heppie Joy?

Voorstellen van onze stagiaire 2020-2021

Hey mijn naam is Sophie Biessels, ik ben 18 jaar en kom uit Nijmegen. Zelf hockey ik bij NMHC Nijmegen in de MA2. Ik zit nu in het derde jaar van het CIOS Arnhem. Ik volg het profiel bewegingsagoog (BAG). Ik loop mijn stage bij Heppie Joy, op de donderdag en vrijdag.

Heppie Joy is sinds 2019 een erkend leerbedrijf.

Stage bij Heppie Joy

Een stage bij Heppie Joy betekent een veelzijdige opleiding in de wereld van sport en bewegen. Kinderen tot seniorengroepen worden er in beweging gezet.

Informatie voor studenten:

Heppie Joy heeft een duidelijke visie en missie. Wij verwachten van onze studenten dat deze visie en missie ten alle tijden uitgedragen worden.
Wij werken volgens een reglement voor alle leden maar ook voor onze studenten.
Het reglement wordt bij de aanvang van de stage toegemaild.  

Stage uren

Binnen Heppie Joy zijn er meerdere mogelijkheden voor stage uren.
In overleg met de student en evt. de school wordt bepaald welke uren relevant zijn. Kijk gerust eens bij ons aanbod om te zien wat Heppie Joy zoal doet. 

Begeleiding

Binnen Heppie Joy zijn de lijntjes kort. Dit betekent dat je ten alle tijden met vragen en opmerkingen bij de desbetreffende persoon terecht kunt.

Wij vinden dat de student ten alle tijden verantwoordelijk is voor de voortgang van zijn/haar opleiding. Wij staan klaar om vragen te beantwoorden, te helpen deze voortgang te bereiken maar leggen het initiatief bij de student. Heppie Joy geeft de mogelijkheid om met de docent mee te rijden naar de lessen.

Zien we jou terug als student bij Heppie Joy? 

Onderstaand vind je ons erkenningsbewijs en erkenningsoverzicht