Inschrijven

Word jij ook lid van Heppie Joy?

Inschrijfformulier

Via de website kunt u zich inschrijven voor de lessen bij Heppie Joy, vul hiervoor alle gegevens onderstaand in en klik op indienen. 

Een proefles kost €2,-. Besluit u om door te gaan met de les dan verrekenen wij dit bedrag met het inschrijfgeld. Besluit u om niet door te gaan dan zien wij de €2,- als administratiekosten en eenmalige les kosten. De €2,- dient u contant mee te nemen naar de proefles. 

Let op: voor inschrijving Voetjebal verwijzen wij u naar de website van Voetjebal Cuijk: https://cuijk.voetjebal.nl/inschrijven

Download hieronder ons reglement 2023-2024

Kosten

Voor het seizoen 2023-2024 gelden de volgende kosten:

Een seizoen loopt gelijk aan een schooljaar, in de schoolvakanties zijn er geen lessen.

Wij werken met een automatisch incasso. Alle lesgelden worden maandelijks afgeschreven in 12 maanden van september 2023 tot en met augustus 2024.

Voor de lessen < 18 jaar betaald u maandelijks € 16,36

Voor de lessen >18 jaar betaald u maandelijks € 18,18

Let op! De inschrijving geldt voor het hele seizoen, tussentijds stoppen is uw eigen keuze, de betaling loopt door tot het einde van het seizoen.

Uitzondering is wanneer een peutergymer gedurende het seizoen 4 jaar wordt en dus niet meer deel kan nemen aan de lessen. 

Bent u nieuw, dan betaald u eenmalig inschrijfgeld van € 7,50 per inschrijving, dit schrijven wij bij de eerste betaling af. 


Voetjebal Cuijk hanteert eigen lesgelden, hiervoor verwijzen wij u naar de website cuijk.voetjebal.nl

Bij Heppie Joy en Voetjebal Cuijk is sporten voor iedereen mogelijk. Zit je wat krapper bij kas? Kijk dan eens bij Stichting Leergelden. https://www.leergeldlandvancuijk.nl/nl/ 


Wilt u Heppie Joy inhuren voor een workshop? Dat kan! Wij geven workshops aan 0 tot 100 jarigen. Kosten hiervoor bedragen €75,- per uur excl. btw en excl. reiskosten van €0,21 de kilometer.

Heppie Joy is bevoegd om trainingsschema´s op te stellen voor sporters in de fitnessbranche. Sport jij bij een fitnessschool en kun jij daar niet terecht voor een trainingsschema of wil je graag weten hoe jij in beweging kunt komen? Neem gerust contact op met Heppie Joy en vraag naar de mogelijkheden. 

  • Eenmalig schema : € 17,50
  • 5 schema's : € 85,00
  • 9 schema's : € 150,00

Het is verstandig om de 4 à 6 weken van schema te wisselen. Wij houden dan ook de stelregel aan per half jaar 5 schema's, per jaar 9 schema's. Het schema wordt voor u persoonlijk ontwikkeld en sluit aan bij uw wensen. Heppie Joy blijft bereikbaar voor vragen gedurende het sporttraject.