Inschrijven

Word jij ook lid van Heppie Joy?

Inschrijfformulier

Via de website kunt u zich inschrijven voor de lessen bij Heppie Joy, vul hiervoor alle gegevens onderstaand in en klik op indienen. 

Een proefles kost €2,-. Besluit u om door te gaan met de les dan verrekenen wij dit bedrag met het inschrijfgeld. Besluit u om niet door te gaan dan zien wij de €2,- als administratiekosten en eenmalige les kosten. De €2,- dient u contant mee te nemen naar de proefles. 

Let op: voor inschrijving Voetjebal verwijzen wij u naar de website van Voetjebal Cuijk: https://cuijk.voetjebal.nl/inschrijven

Download hieronder ons reglement 2024-2025

Kosten

Voor het seizoen 2024-2025 gelden de volgende kosten:

Een seizoen loopt gelijk aan een schooljaar, in de schoolvakanties zijn er geen lessen.

Wij werken met een automatisch incasso. Alle lesgelden worden maandelijks afgeschreven in 12 maanden van september 2024 tot en met augustus 2025.

Voor de lessen < 18 jaar betaald u maandelijks € 16,75

Voor de lessen >18 jaar betaald u maandelijks € 18,75

Let op! De inschrijving geldt voor het hele seizoen, tussentijds stoppen is uw eigen keuze, de betaling loopt door tot het einde van het seizoen.

Uitzondering is wanneer een peutergymmer gedurende het seizoen 4 jaar wordt en dus niet meer deel kan nemen aan de lessen. 

Bent u nieuw, dan betaald u eenmalig inschrijfgeld van € 7,50 per inschrijving, dit schrijven wij bij de eerste betaling af. 


Voetjebal Cuijk hanteert eigen lesgelden, hiervoor verwijzen wij u naar de website cuijk.voetjebal.nl

Bij Heppie Joy en Voetjebal Cuijk is sporten voor iedereen mogelijk. Zit je wat krapper bij kas? Kijk dan eens bij Stichting Leergelden. https://www.leergeldlandvancuijk.nl/nl/ 

Workshops

Wilt u Heppie Joy inhuren voor een workshop? Dat kan! Wij geven workshops aan 0 tot 100 jarigen. Kosten hiervoor bedragen €50,- per uur/les excl. btw en excl. reiskosten van €0,23 de kilometer.