Inschrijven

Word jij ook lid van Heppie Joy?

Inschrijfformulier

Via de website kunt u zich inschrijven voor de lessen bij Heppie Joy, vul hiervoor alle gegevens onderstaand in en klik op indienen. 

Let op: voor inschrijving Voetjebal verwijzen wij u naar de website van Voetjebal Cuijk: https://cuijk.voetjebal.nl/inschrijven

Kosten

Vanaf augustus 2022 worden alle lesgelden gelijk getrokken.

Voor 18+ kost een sportles € 200,- per seizoen.

Voor kinderen tot 18 jaar kost een sportles € 180,- per seizoen.

Voetjebal Cuijk hanteert eigen lesgelden, hiervoor verwijzen wij u naar de website cuijk.voetjebal.nl

Bij Heppie Joy en Voetjebal Cuijk is sporten voor iedereen mogelijk. Zit je wat krapper bij kas? Kijk dan eens bij Stichting Leergelden. https://www.leergeldlandvancuijk.nl/nl/ 


Heppie Joy is bevoegd om trainingsschema´s op te stellen voor sporters in de fitnessbranche. Sport jij bij een fitnessschool en kun jij daar niet terecht voor een trainingsschema of wil je graag weten hoe jij in beweging kunt komen? Neem gerust contact op met Heppie Joy en vraag naar de mogelijkheden. 

  • Eenmalig schema : € 17,50
  • 5 schema's : € 85,00
  • 9 schema's : € 150,00

Het is verstandig om de 4 à 6 weken van schema te wisselen. Wij houden dan ook de stelregel aan per half jaar 5 schema's, per jaar 9 schema's. Het schema wordt voor u persoonlijk ontwikkeld en sluit aan bij uw wensen. Heppie Joy blijft bereikbaar voor vragen gedurende het sporttraject.